Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen.
  2. We leveren enkel via download.
  3. Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, dan voeren we die niet uit.
  4. Plaats je een bestelling op de website, dan aanvaard je uitdrukkelijk onze algemene voorwaarden. Die zijn steeds beschikbaar via onze website.

Het aanbod en jouw bestelling

  1. Je bestelling is compleet en onze overeenkomst definitief zodra de uitgever van je krediet- of debetkaart ons bevestigt dat de transactie is goedgekeurd. We aanvaarden Paypal (en via Paypal ook Visa en MasterCard), Ideal en Bancontact (Payconiq) .
  2. Om een product te kopen, voeg je het product toe aan je winkelwagen. Daarna vul je je contactgegevens in. Hierdoor aanvaard je onze algemene voorwaarden en bevestig je je betaling door het drukken op de bestelknop. Als je deze stappen hebt doorlopen, wordt je aankoop uitgevoerd en via electronisch weg geleverd via een beschikbare download.

Herroepingsrecht

Soms werkt het gekozen product niet op jouw computer. Je kan dan support@transposia.be om hulp inschakelene, maar in het geval dat er geen oplossing is kan je het product annuleren. We sturen je dan een ander product of je ontvangt je betaling binnen de 3 dagen terug..

Prijzen en betaling

Alle prijzen aangegeven bij de producten zijn inclusief btw en er zijn geen andere kosten.

Je kan je online bestelling enkel betalen via de betaalmodules op onze website.

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom worden transactiegegevens versleuteld met een veilige SSL-verbinding. Die herken je door het ‘slotje’ in de statusbalk onderaan je browser.

Levering en uitvoering

  1. Na betaling wordt het product geleverd door een mail met downloadlink.
  2. Laat het ons zo snel mogelijk weten mocht je de mail met link niet hebben ontvangen. We gaan dan al het nodige doen om U een manuele link te sturen met de downloadgegevens.

Intellectueel eigendom

Onze website, logo’s, teksten, foto’s, namen en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door copyrights. Dit betekent dat je elementen zoals ons logo, website, foto’s, namen, teksten of kleurencombinatie niet mag kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande toestemming.

Klachten en geschillen

Laat het ons snel weten als je een klacht hebt en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen. Je krijgt uiterlijk binnen de 3 werkdagen antwoord van ons. We helpen je meteen, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.

Privacy statement

De  medewerkers van Transposia en Agora Marketing respecteren uiteraard uw recht op privacy en houden uw persoonsgegevens geheim. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend ten behoeve van het aan u leveren van bestellingen en diensten. Wij verstrekken uw persoonlijke informatie dus nooit aan derden, tenzij wij dat wettelijk verplicht zijn.