3D Huis & Tuin Expert CAD

Productbeschrijving

Ontwerp en creëer je droomhuis in een handomdraai. Een ‘3 in 1’ pakket voor huis, interieur én tuin.

Ontwerp je huis:
Teken of importeer je plan in 2D. Bezit je al een getekend plan van je huis? Dan kun je dit inscannen en er een 3D ontwerp van maken met behulp van 3D Huis en Tuin 2007′.  Of gewoon zelf ontwerpen aan de hand van dit pakket! Creëer een onbeperkt aantal verdiepingen, gebinten en zichtbare balken.
De maataanduidingen aan de buitenkant van je huis worden er automatisch bijgevoegd. Teken op je 3D plan ook waar alle stopcontacten en schakelaars komen. En met de database van 500 modellen kun je zeker nog extra ideeën opdoen voor je droomhuis! Maak volledige gebouwen. Eens je plan af is, dan begin je aan de ruwbouw van je huis. Kies buiten- en binnenmuren, het soort fundering van je huis, balkons, dakconstructies, open of gesloten woning, etc.

Richt je interieur in:
Maak je eigen bekledingen en texturen. Na de ruwbouw kun je starten met het ontwerpen van je interieur. Selecteer met de zoekmotor een textuur uit een database met meer dan 17.000 texturen. Of importeer zelf een textuur via scanner of harde schijf. Decoreer zo je keuken, badkamer of woonkamer met tegels, behangpapier of kamerbreed tapijt tot het er perfect uitziet. Ontwerp je eigen meubelen en objecten in 3D. Maak een meubel op basis van een vrije vorm of bestaande vormen. Je kunt ook een bestaand object naar eigen smaak aanpassen. Kies een bestaande textuur uit de database met bijna 9000 3D-objecten en geanimeerde voorwerpen. Zo creëer je zelf je eigen tv-meubel, kasten, opbergrekken,… en ga zo maar door! Ook hier kun je je meubelen en objecten van een persoonlijke textuur of bekleding voorzien.

Creëer de tuin van je dromen:
Is je interieur volledig af? Dan rest je nog de tuin! Maak een volledig plan op van hoe je je tuin wenst in te richten. Installeer een zwembad in gelijk welke vorm. Decoreer je tuin met mooie bloemen, struiken en bomen die je uit een database kiest. Ontwerp je eigen tuinmeubelen en plaats ze waar je wenst. Bewonder je eigen gecreëerde droomhuis en bereken de kosten: Stel een voorbegroting op. Bepaal exact het decoratiebudget voor elke kamer op basis van de gebruikte materialen en texturen zoals behangpapier, tegels, parket,… Zo krijg je een mooi overzicht van alle kosten. Ligt deze voorbegroting hoger dan het vooropgestelde budget? Dan kun je nog steeds terug naar het programma en je droomhuis aanpassen of wijzigen zoveel je wilt. Leg een virtueel bezoek vast op video: Wil je een kijkje nemen in je eigen gecreëerde woning? Leg dan een virtueel bezoekje af en verplaats je vrij binnen je huis in 3D! Neem ook je bewegingen op dankzij de storyboard-functie. Het programma bevat ook een gezichtspunteditor om je met één muisklik in het midden van de gewenste kamer te plaatsen. Fotorealistische weergave: Bekijk je volledige huis of elke kamer apart vanuit gelijk welk perspectief! Start ook de simulatie van natuurlijke verlichting volgens plaats, datum en tijd en zie een fotorealistische projectie van schaduwen op elk moment van de dag.

Kenmerken:

    • Een volledige nieuwe 3D engine, krachtiger en mooier.
    • Een panoramische achtergrond, volledig 360° draaibaar met eigen landschap
    • Automatische oppervlakteberekening van alle bewoonbare oppervlaktes onder het dak (>1,80m)
  • Invoer mogelijk van persoonlijke beelden .

Tenslotte is in de expert CAD editie het importeren en exporteren naar autocad files inbegrepen , erg handig voor mensen die hun tuin in beeld willen brengen en de autocad file van hun architect in handen hebben .