Miel Monteur verkent de ruimte

€9.99 Bestel

Miel Monteur in de ruimte

Productinformatie

Bestellen Miel Monteur in de ruimte download @ €9,99

Miel Monteur is nog maar net verhuisd naar het ruimteobservatorium van Wilma Wetenschap als op een avond een meteoriet terecht komt in Blauwwater. Het hele dorp staat op zijn kop en iedereen is in de ban van de ruimte!  Arno Adel wil meteen een rockconcert organiseren op de maan en Vicky Vitamien vraagt zich af of ze misschien groenten kan kweken op andere planeten. Ook Wilfried von Winkelhoek, wetenschapper en astronoom, heeft heel wat vragen…

Wat is een meteoriet precies?  Is het heelal oneindig of stopt het ergens?

Miel Monteur besluit daarboven op verkenning te gaan. En jij kunt hem daarbij helpen! Bouw samen met Miel de meest fantastische raketten en richt ze in. Is jouw raket klaar voor de lancering? Zet je dan schrap voor een spannende ontdekkingstocht doorheen de ruimte !

Instructies na het bekomen van het gedownloade ISO-bestand:

Het ISO bestand kan je door dubbelklikken koppelen aan een virtuele schijf, die dan zichtbaar wordt bij jouw bestanden.
Mocht dit niet lukken kies via rechtermuisknop dan voor ‘Koppelen’ bovenaan in de lijst.
Je kan dan opstarten door naar deze nieuwe (virtuele) schijf te gaan en te klikken op Mielruimte.exe.
Na installatie op de harde schijf kan je dan het programma starten via een link op je bureaublad of opnieuw via Mielruimte.exe.
De koppeling aan de schijf zoals die is opgezet blijft nodig om het spel te kunnen spelen, ook na installatie want het spel zelf controleert dit, dus verwijder of wijzig deze koppeling niet.
Mocht dit toch gebeuren dan kan je het opnieuw instellen met de procedure hierboven.