Moop & Dreadly: De schat van Bing-Bong eiland

€9.99 Bestel

<- Klik om beeld uit te zoomen.

Leer spelenderwijs Nederlands, Frans en Engels! De avonturen van Moop en Dreadly kan je spelen in 3 talen en zelfs tijdens het spel de taal wisselen, zowel de gesproken dialoog als de ondertiteling!

Productinformatie

Bestellen Moop & Dreadly 1 set @ €9,99

“Alle hens aan dek… op Bing Bong Eiland ligt een schat op ons te wachten!” schreeuwt Dreadly, terwijl hij bij Moop binnenstormt, zwaaiend met een stukje van een landkaart. Kapitein Dreadly en scheepsmaat Moop hijsen onmiddellijk de zeilen en zetten koers naar Bing Bong Eiland, op zoek naar het verborgen goud! Samen trotseren ze zeiletende kevers, ziedende stormen en vloeibare lava.Maar er zijn kapers op de kust: Kapitein James Trog, één van de bloeddorstigste piraten van het westelijke halfrond, zit hen op de hielen! Net als het helemaal fout dreigt te gaan, krijgen Moop en Dreadly hulp van Prinses Connie! Zal het allemaal wel goed aflopen? Zullen Moop en Dreadly de schat ongeschonden in hun bezit krijgen? Wie weet! Maar één ding is zeker: dit spannende avontuur mag jij voor geen goud ter wereld missen! 

Een kaart met een X erop!
Dat kan maar één ding betekenen: een schat!Moop & Dreadly hebben pech. Ze waren op weg om een schat te gaan zoeken op Bing Bong Eiland, maar stranden in het midden van de oceaan door toedoen van een hoop hongerige zeiletende kevers. Zullen onze helden erin slagen om het zeil te repareren?
Als Moop & Dreadly slagen voor de traditionele Krachtproef, krijgen ze de andere helft van een kaart die leidt naar een FABELACHTIGE SCHAT!
Maar er zijn kapers op de kust… Kapitein James Trog en zijn twee minder bloeddorstige, maar toch nog heel gemene handlangers maken het Moop & Dreadly heel moeilijk!
Is er nog hoop voor Moop, Dreadly en Prinses Connie, nu ze in de krater van een actieve vulkaan gevallen zijn?

Moop & Dreadly : Kwaliteit van de makers van Freddi Fish(TM)!

Een avontuur dat met je kinderen meegroeit!
– 4 jaar : Leer muisbehendigheid en geniet van de honderden klikpunten
– 6 jaar : Leer creatief en probleemoplossend denken
– 8 jaar : Leer al spelend Frans en Engels

PC

Vrije Schijfruimte: 200 MB
Grafische Kaart: SVGA videokaart van 640×480 256 kleuren of hoger
Geluidskaart: Windows compatible 16-bits geluidskaart of beter
cd-rom-/dvdspeler: 6x of sneller
Windows 98
Windows Millenium
Windows 2000
Windows XP
Windows 7